Wij zijn KRM Prints! Een merk opgericht door fotografen met als doel het produceren en leveren van exclusieve fotoproducten aan andere fotografen.

Sinds 2010 zijn wij actief in de fotografie branche en hebben hier veel ervaring opgedaan maar ook veel tekortkomingen ontdekt van leveranciers van bijvoorbeeld fotoalbums en wanddecoraties. Met KRM Prints spelen wij hierop in door ons puur te richten op de behoefte van de fotograaf. Doordat wij contact hebben met verschillende fotografen leren wij ook veel bij en kunnen zo de juiste service aanbieden.

Onze productlijn is voornamelijk ontstaan door onze eigen ervaring als fotografen en door veel feedback te vragen bij andere fotografen. Alle producten worden door ons met de hand gemaakt in ons atelier in Ridderkerk. Doordat wij volledig controle hebben over de productie, besteden wij veel tijd en aandacht aan het eindresultaat. Dit heeft verder als groot voordeel dat producten snel geproduceerd kunnen worden en met hoge kwaliteit.

Het is ook mogelijk om direct en snel (white label) de producten naar jullie klanten te sturen. Dit kan als normale verzending of met onze inpakservice. Doordat wij zelf als fotografen actief zijn, merken wij dat het heel lastig kan zijn om simpel een pakketje op te sturen. Je wilt al dat mooie werk ook zo mooi mogelijk presenteren bij je klant. Met ons inpakservice nemen wij dit proces jullie uit handen. De pakketten worden met jullie ‘personal touch’ ingepakt met leuke gifts zoals een chocolaatje, bedankkaartje etc. Tijdens het inpak proces voegen wij de items toe in jullie pakket en sturen het op naar je klant. Zo heeft jouw klant de unieke uitpak ervaring.

Ons streven is om van ons atelier een centraal punt te maken voor fotografen waar ze altijd terecht kunnen voor inspiriatie, voor advies en om ervaringen te delen. Wil je een keer onze showroom bezoeken en kennismaken? Neem gerust contact op!

_________________________

KRM Prints